Loading...

OVER ONS

 

Beste organisator,

bent u op zoek naar de juiste animatie voor uw evenement?

Wel….heél veel organisatoren hebben de weg gevonden naar Show events bvba. Dat blijkt uit de vele boekingen die binnenstromen voor 2018 -2019!!!

Van een kleinschalig schlagerfestival tot popfestival op de Grote Markt, het moet er bal op zijn.
Het zoeken naar de juiste artiesten voor uw publiek, die ene top-act waar u van droomt, de line-up waar u trots op bent, u boekt ze bij Show events bvba!
Een bekende artiest, een Dj set of coverband? U vraagt...wij draaien!


Show events bvba is gespecialiseerd in het maken van programma’s op maat volgens uw budget waarbij u kunt rekenen op een vlekkeloze organisatie!

Met onze creatieve ideeën staan wij steeds garant voor prachtige producties, geluid, licht, podium, decoratie, animatie... Show events bvba denkt aan alles en met zijn creatieve aanpak en correcte afspraken streven wij naar een overdonderend succes voor uw evenement!

Dankzij 15 jaar ervaring hebben wij een stevige reputatie opgebouwd bij tal van gemeentebesturen, cultuurcentra, seniorenverenigingen, feestcomités, privéfeesten, etc. Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

Zaakvoerder
Eddy Vroman

STERKE PUNTEN

  • Eddy Vroman zorgt persoonlijk voor de volledige uitwerking van uw evenement
  • Uitgewerkte showpaketten zijn altijd inclusief eigen professioneel geluid en licht aangepast aan uw evenement
  • Wij zorgen voor correcte afspraken, professioneel advies en een creatieve aanpak
  • Wij maken een programma op maat volgens uw budget
  • Voor al uw seniorenshows, showavonden of schlagerparades, bedrijsfevents...bieden wij een totaalprogramma aan dat straalt in originaliteit en kwaliteit
  • Indien een artiest door overmacht niet kan aanwezig zijn wordt er samen met de organisator gekeken naar een waardige vervanging
Scroll to Top